måndag 24 oktober 2011

Ny bok om Bourgogne - av Bill Nanson

Mannen bakom Burgundy Report, d.v.s. Bill Nanson, kommer ut med en bok i början av 2012. Boken heter The Finest Wines of Burgundy: A Guide to the Best Producers of the Côte d'Or and Their Wines och går bl.a. att förbeställa här.The Finest Wines of Burgundy: A Guide to the Best Producers of the Côte d'Or and Their Wines

3 kommentarer:

 1. Du ska köpa ett ex förstår jag? Jag använder mig en hel del av hans hemsida, och det känns nästan lite märkligt att den ännu inte kostar något. Det enda 'problemet' jag har med hans texter och noteringar är att han verkar gilla nästan allt han provar. Man får läsa lite mellan raderna och leta efter superlativ. Det är förmodligen en svår balansgång att göra för någon som vill fortsätta att bli inbjuden på provningar i regionen, fast samtidigt är mån om sin integritet.
  /Claes

  SvaraRadera
 2. Jag gillar också hans sajt. I huvudsak för det som inte har att göra med provningsnoteringarna, även om jag kollar in dem också så och då.

  Förhoppningsvis säljer hans bok bra så han får tillbaka lite för den stora gratisinsats han gör på nätet.

  ....och ja, den boken lär nog köpas.

  //P

  SvaraRadera
 3. "Förhoppningsvis säljer hans bok bra så han får tillbaka lite för den stora gratisinsats han gör på nätet."

  Jag har läst på hans forum att han inte får en spänn extra oavsett försäljningsvolym. Så betalt har han alltså redan fått; för jag håller med, hans hemsida är en fin tillgång.
  /C

  SvaraRadera