tag:blogger.com,1999:blog-6181737035167269174.post6377790810692933178..comments2017-06-22T09:35:38.408+02:00Comments on Rara droppar: Nyplockade kantareller och mogen PinotRara dropparhttp://www.blogger.com/profile/00951361653723808329noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6181737035167269174.post-47548303571617435052012-07-18T21:16:54.927+02:002012-07-18T21:16:54.927+02:00Syran är som jag har förstått det hyfsat stabil, m...Syran är som jag har förstått det hyfsat stabil, men den uppfattade känslan av syran blir annorlunda p.g.a. bl.a. syran omvandlas till estrar.<br /><br />Det finns flera beskrivningar av detta på olika håll. Kolla här till att börja med:<br /><br />http://en.wikipedia.org/wiki/Aging_of_wineRara dropparhttps://www.blogger.com/profile/00951361653723808329noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6181737035167269174.post-83133453932015299672012-07-18T20:51:19.170+02:002012-07-18T20:51:19.170+02:00Hej. Hur är det egentligen med syra och ålder. Vis...Hej. Hur är det egentligen med syra och ålder. Vissa säger att syran är konstant i rödviner. Men samtidigt så sägs ju syran mildras med lagring (och så är det i alla fall med vita viner). Jag drack en bra chianti 06:a idag men syran kanske var något hög. Mildras den också med lagring. Finns det kanske olika typer av syror. Tack på förhand!Karlnoreply@blogger.com